Top

Silkmood-linge de lit et vêtements de nuit en soie 100%

Linge de lit en soie
taie d'oreiller en soie
Couette et Oreiller en soie
pyjama en soie
Soie pour les enfants
Foulard en soie homme
Foulard en soie femme
Accessoires
Personnalisation
outlet

 Silkmood: Comfort, luxe, tijdloos, elegant en sensualiteit

Zoals de merknaam “ Silkmood” aangeeft, willen wij de sensuele “zijde stemming” brengen met onze producten en iedereen de voordelen van zijde voor onze gezondheid en welzijn leren kennen. Wij trachten zijden producten (zijden bedlinnen, zijden nachtmode/ loungewear, zijden accessoires) aan betaalbare prijzen aan het brede publiek te introduceren zonder concessies te doen aan de kwaliteit. 


Onze producten zijn gemaakt van 100% hoge kwaliteit en natuurlijke pure moerbeizijde. Wij werken rechtstreeks met de beste en bekwaamste producenten en verkopen onze producten rechtstreeks zonder enige tussenpersonen. Zodoende kunnen wij het prijsvoordeel aan onze klanten geven.  Wij voeren zeer strenge kwaliteitscontroles uit vanaf de keuze van de stof tot het eindproduct. Zo zorgen we ervoor dat wij altijd de beste kwaliteit tegen een lage prijs kunnen aanbieden. 
De erkenning en vertrouwen van de klanten zijn heel belangrijk voor de ontwikkeling van Silkmood.

 

Silkmood staat voor unieke en fijn afgewerkte hoge kwaliteit zijden producten. Comfort, luxe, tijdloos, elegant en sensualiteit zijn de kernwoorden om Silkmood producten te beschrijven. Elke suggesties, kritiek of opmerking zijn meer dan welkom om Silkmood te optimaliseren.

Offres promotionnelles