Zalig! Slapen op 100% echte zijde

  • Geplaatst op
  • Door Posted bij As Healthy As Possible
  • 0
Zalig!   Slapen op 100% echte  zijde

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik met gezonde voeding bezig. Je zult me nooit een Mars zien wegwerken, of slagroomtaart zien eten. Dagelijks kom ik zonder enig probleem aan minimaal 500 gram groenten en zeker 3 stuks fruit en eet ik voor zo´n 80% biologisch. Wat mijn drijfveren zijn? Dagelijks genieten van super veel energie, vrijwel nooit ziek of verkouden zijn, altijd een perfect figuur hebben, en er stralend uit zien!

Al sinds ik mij kan herinneren ben ik met gezonde voeding bezig. Je zult me nooit een Mars zien wegwerken, of slagroomtaart zien eten. Dagelijks kom ik zonder enig probleem aan minimaal 500 gram groenten en zeker 3 stuks fruit en eet ik voor zo´n 80% biologisch. Wat mijn drijfveren zijn? Dagelijks genieten van super veel energie, vrijwel nooit ziek of verkouden zijn, altijd een perfect figuur hebben, en er stralend uit zien!

En, wat betreft dat stralend eruit zien, daar hoort meer bij dan gezonde voeding. Dagelijks gebruik ik een natuurlijke zonnebrandcrème op mijn gezicht, en gebruik ik natuurlijke cosmetica. Rimpels zullen met de leeftijd toch wel komen, maar wat ik natuurlijker wijze kan voorkomen; dat doe ik graag! Een zijden kussensloop hoort daar ook bij. Het voorkomt dat je met slaaprimpels wakker wordt, en helpt ook gespleten haarpunten of haarbreuken te voorkomen. Mocht dat een vollere haarbos opleveren, graag! Bovendien is het super zacht en daardoor zeer comfortabel!

Lang twijfelde ik tussen satijn en zijden. Ik wist het verschil niet, dus ben ik me gaan verdiepen in de keuzes. Er zijn heel veel websites die satijnen en zijden kussenslopen aanbieden, en allen beloven ze de vorming van rimpels (deels) te voorkomen, je haren glanzend te maken en haarbreuk te verminderen. Maar wat zijn dan kwaliteitsverschillen?

Ik vind het belangrijk dat het eco vriendelijk is. Ik kies liever een natuurproduct dan een synthetisch product. Zijden is natuurvriendelijk, en satijn synthetisch. Ik koos daarom voor een zijden kussensloop van Silkmood, omdat het behalve eco vriendelijk ook een OEKO-TEX keurmerk heeft, wat aangeeft dat er geen schadelijke stoffen in de stof aanwezig zijn.

En ik heb geen moment spijt; het kussenloop is zo zacht en comfortabel! De eerste week ging ik zelfs eerder naar bed omdat ik zo graag op het kussen wilde liggen! Voorheen werd ik wel eens wakker met een vouw van het kussen in mijn gezicht. Dat is nu verleden tijd. Of rimpels in de toekomst tot het minimum beperkt worden dankzij het kussensloop, dat moet ik nog ondervinden. Maar samen met mijn gezonde leefstijl zal dat zeker het geval zijn!

https://ashealthyaspossible.wordpress.com/2015/08/17/zalig-slapen-op-zijde/

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saldo cadeaubon controleren

Wij gebruiken cookies. De essentiële en functionele cookie zijn nodig om de goede werking van onze website te garanderen. Naast functionele cookies, zijn er ook analytische cookies voor statistische doeleinden en worden enkel geplaatst met uw toestemming. Lees meer over ons Cookiebeleid

Alles accepteren Alles weigeren Manage cookies