Ruilen & Retourneren

Bij Silkmood hebt u voor al uw bestellingen een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat de bestelling in uw bezit is.
 
Bent u niet tevreden met je aankoop, dan kun je hem terugsturen in originele verpakking binnen een zichttermijn van 14 dagen.  Na het verstrijken van zichttermijn is de koopovereenkomst een feit.
Sommige producten vallen onder de uitzonderingen. Die kun je niet terugsturen. Neem contact met ons op als je twijfelt of jouw product terug mag.
 
Controleer direct na ontvangst van het artikel of het juiste artikel geleverd is en of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet zo is, neem dan binnen 24 uur na ontvangst contact met ons op om dit te melden.  
 
Wilt u uw bestelling of een deel hiervan retourneren, dan kan dit uitsluitend op de volgende manier:

  • Direct na ontvangst schriftelijk of telefonisch contract te nemen met Silkmood. Stuurt u dan het artikel met (een kopie van) de factuur eventueel met daarop de reden van het retourneren.
  • Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door ons niet aangenomen, ongeacht de reden van het retour sturen.
  • Binnen de zichttermijn van 14 dagen. Voor zover mogelijk in de originele verpakking, inclusief de originele labels. Compleet, niet gebruikt en onbeschadigd  

Het retouradres dat duidelijk op de verpakking moet worden vermeld is:

Silkmood BV
Felix timmermanslaan 5
2547 Lint-Belgium
[email protected]

De kosten voor een retourzending zijn voor rekening van de klant, tenzij het betreffende artikel defect is.

Vraag hierbij om een verzendbewijs zodat uw retourzending te volgen is via track - en trace. 

Het bedrag zal worden terugbetaald binnen 10 dagen na ontvangst van de retourzending. 

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »